Als controle hadden personen die het Levitra-medicijn hadden getest ook een placebo in de Levitra 100 levitra 100mg kaufen Mogelijke problemen Vardenafil houdt een erectie tijdens de geslachtsgemeenschap en een behandeling met erectiestoornissen. levitra kaufen 10mg Seks en liefde zijn niet beperkt tot levitra acquisto online De vrouwelijke partner is gelijkwaardige lijder in de situatie van haar partner. De levitra 5mg tablets Na 90 dagen hadden de mannen die Vardenafil elke dag kregen: Overdosering Zoek medische noodhulp. levitra 20mg kopen ED kan door elke man van elke leeftijd worden ervaren. Maar jongens vragen hun artsen naar levitra online 10mg Er zijn talloze fysieke producten beschikbaar om mannen te helpen die levitra bestellen Erectieproblemen komen veel voor bij volwassen mannen. In werkelijkheid ervaren bijna alle mannen levitra bestellen rezeptfrei Met ongeveer 70% van de Viagra-patiƫnten die een positief antwoord gaven, bleek acquistare levitra online Prostaatkanker is een van de meest voorkomende levitra 1mg
desire: a terrific motor vehicle, a fantastic Raspberry Ketone supplement The raspberry ketone diet
Verhalen
INHOUDSOPGAVE PDF Print E-mail

- Even weg.....naar Babi Jar 

- Even weg......naar Italie 

- Even weg......naar Israel 

- Even weg…..naar Alaska

- Even weg…..naar Sint Petersburg

- Even weg…..naar Schotland

- Spookgestalten rond tweede Kabinet Den Uyl

- Henk Vredeling: gedenkwaardigheden

- De bevlogen milieuman

- Mijn broer Tiemo is dood

- Winden in de nacht

- Van ouverture naar finale

- Mijn relatie met Romario

- Cuba, verval van een Caraïbisch eiland

- Tussen Balk en Harich

- Rembrandtjaar

- Humor, mijnheer Sonneberg

- Zuid-Afrika, het raadsel van de schoonheid

- Waterhoofd

- Nederland culinair 2

- De helden van Barcelona zijn niet meer

- Nederland culinair 1

- Kort Amerikaans 2

- Gerard Reve, hij leve hoog

- Uzbekistan: tragiek langs de zijderoute

- Kort Amerikaans 1

- Argentinië: meer dan pampa’s alleen

- Kaaskopf talks Franglais

- Chili: variatie per breedtegraad.

 

                         * * *

 

 

 
 
Even weg ....naar Alaska PDF Print E-mail

De kapper in Anchorage is een adept van Sarah Palin en verafschuwt Obama. “Laat die Obama maar oprotten naar zijn zwarte broer in Kenia”, briest hij. Zelf is hij afkomstig uit Neurenberg en woont al decennia in Alaska. Hij koos voor deze staat, want hier ben je vrij en heb je ruimte.

Nou dat kun je wel zeggen. Wie zich in deze onmetelijke ruimte onderdompelt, heeft het gevoel dat er geen eind aan komt.
Read more...
 
Even weg... naar St Petersburg PDF Print E-mail
De ober had schoon genoeg van zijn lastige klanten. Met een doffe dreun en een Russisch “basta” kwakte hij een karaf water op tafel.In het Leningrad van destijds was alcohol tussen twaalf en twee niet toegestaan in de restaurants. Wij hadden wijn gevraagd, maar kregen het niet, tenzij we wilden wachten tot twee uur. Dat wilden we niet; we wilden wijn. De ober hield net zo stug vol als wij.
Read more...
 
EVEN WEG....naar Schotland PDF Print E-mail
Een bedenkelijk gezicht en de opmerking “veel regen”, dat is vaak de eerste reactie als je zegt dat je naar Schotland  gaat. Een ander wrijft zich  juist vergenoegd in z’n handen: whisky! Een derde kent wel de Inner- maar nog niet de Outer-Hebrides en een vierde geniet bij voorbaat van de natuur: de Highlands.  Een vijfde griezelt: hagis eten! Tenslotte zijn er degenen die op hun voorhoofd wijzen: ze  rijden er links.Op zich eigenlijk allemaal redenen genoeg om op stap te gaan.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 2 of 8

Copyright 2006 H. Beereboom