desire: a terrific motor vehicle, a fantastic Raspberry Ketone supplement The raspberry ketone diet
Verhalen
SPOOKGESTALTEN ROND TWEEDE KABINET-DEN UYL PDF Print E-mail

Een markant boek over een markant man.

Zo mag je de biografie van Den Uyl, geschreven door Anet Bleich, wel  kwalificeren. Na zeven jaar noeste arbeid ligt er een knap werkstuk op tafel.

Grote lijnen en treffende anecdotes, de liefhebber vindt er van alles in terug.

Read more...
 
Henk Vredeling: Gedenkwaardigheden PDF Print E-mail
Psalm 143:3 moest eraan te pas komen om de oud-gereformeerde Henk Vredeling weer in het hok te krijgen. In een interview met Bibeb in Vrij Nederland had hij oud-minister Joseph Luns gediskwalificeerd als een Navo-paladijn. Uitsmijter van zijn tirade was: “als ik ‘m voor m’n voeten krijg, schop ik hem de goal in”.
Read more...
 
De bevlogen Milieuman PDF Print E-mail

Op de ambtelijke werkvloer was Pieter het vleesgeworden chagrijn.

Niets en niemand deugde. De royale beloning aan het eind van de maand verzachtte het dagelijkse bureaucratische leed, maar daar was volgens hem dan ook wel alles mee gezegd. Gelukkig was er een leven naast het kantoor en daarin wijdde hij zich aan een milieubewust bestaan.

Read more...
 
Mijn broer Tiemo is dood PDF Print E-mail
Het is diep in de nacht, vroeg in de ochtend. De telefoon gaat aarzelend over  en zakt ook weer weg.  Slaapdronken de terugbeltoets indrukken en op hetzelfde moment weet je het angstig zeker. Hier is de onheilstijding in aantocht. Je zieke broer, longkanker, is dood.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8

Copyright 2006 H. Beereboom